Apr 11, 2008

sa ne iubiiiiiiiiiiiiim la nemurireeee!!

Ea imi da un mesaj dis-de-dimineata care-mi pica drept o veste foarte buna la momentul oportun. Eu ii dau mesaj inapoi multumindu-i, ii spun ca este foarte draguta si ca o iubesc. Ea imi da mesaj inapoi si-mi spune ca si ea tine f f f mult la mine. Eu nu-mi pot stapini risul isteric, o sun si urlu: “ce era asa de greu sa-mi spui ca ma iubesti? E un simplu cuvint. Il poti folosi asa cum l-am folosit si eu. ”
"Nu se poate" – imi spune ea. "A iubi e ceva trecator; daca tin la tine inseamna ca o voi face totdeauna. Ai un loc special in inima mea. Am o retinere sa spun ceva cind e vorba de iubire..si in plus, sint in autobuz..m-aude toata lumea, nu?" (n.a. aai, sa-mi bag...)
Haide, maa,......ma lasi? Daca mi s-ar fi intimplat o singura data, as mai zice, dar deja incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine daca s-au strins ceva persoane care-mi zic: tin foarte mult la tine, in loc de te iubesc.
Ma scoate din pepeni faptul ca dam atit de mare importanta acestor rahaturi, ridicam niste cuvinte in slavi, le facem tabu, ca doar ne e frica de ele, nu??
Asta e reactie in lant - Bun, tu esti retinuta sa spui asta, atunci nu te astepta ca cel de linga tine sa ti-o spuna. Va deveni la fel de retinut. Si vom deveni cu totii un popor de retinuti. Si-o sa ne retinem for ever and ever, dind acestui cuvint - si altora - un rang pe care nu-l merita.
Pornesc un manifest contra retinerilor, contra argumentelor ieftine de genul “semnificatii adinci” – vai, am spus-o odata cui "nu trebuia” si mi-e frica s-o mai spun. Daca ti-e frica de un lucru/senzatie/sentiment spune-l! Nu poti neutraliza demonii decit rostindu-i.
PS In plus, o declaratie de dragoste nu contine niciodata cuvintul te iubesc. Vreti declaratie de dragoste? Iata, tocmai mi-am luat-o: “ginul nu are gust fara tine!” Aa? Sint pe sub scaune, lovita! M-a avut! Sa bem atunci!

No comments: